סלון השוקולד פריז 2013 בתמונות DAY2

אליפות העולם בשוקולד (צילום: שרון היינריך)

פסלי שוקולד מדהימים (צילום: שרון היינריך)

הדובדבן שעל העוגה. יצירת הפאר של פייר ארמה (צילום: שרון היינריך)

מסדרים יהלומים של שוקולד (צילום: שרון היינריך)

לונה פארק של שוקולד (צילום: שרון היינריך)

שיק פריסאי (צילום: שרון היינריך)

ללא מילים (צילום: שרון היינריך)

עדיין ללא מילים (צילום: שרון היינריך)

טבעות של מתוקים (צילום: שרון היינריך)

גלגלי נוגט (צילום: שרון היינריך)

נוגט באולם הקונפיסרי (צילום: שרון היינריך)

נוגט משולב שוקולד (צילום: שרון היינריך)

דום שוקולד וגרפה, מעדן (צילום: שרון היינריך)

שוקולד וקרם פטיסייר פשוט ומשובח (צילום: שרון היינריך)

לא מפסיקים לטעום (צילום: שרון היינריך)

ממרחי שוקולד, קרמל ואגוזים (צילום: שרון היינריך)

מזלפים (צילום: שרון היינריך)

שוקולד ג'יאנדוז'ה, מעדן איטלקי (צילום: שרון היינריך)


תגובה 1:

  1. מתי הכי כדאי להגיע? אני מתכוונת מתי הכי פחות עמוס?

    השבמחק

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *