סלון השוקולד פריז 2013 בתמונות DAY1

שוקולד מריר עם תפוזים (צילום: שרון היינריך)

הכי מנחם, שוקולד עם אגוזי לוז (צילום: שרון היינריך)

שוקולד לבן עם פיצוחים ופירות יבשים (צילום: שרון היינריך)

חידושים בתחום השוקולד (צילום: שרון היינריך)

גם תכשיטים יש (צילום: שרון היינריך)

פלורנטינים (צילום: שרון היינריך)

פרלינה פרלינה פרלינה (צילום: שרון היינריך)

ועוד פרלינה (צילום: שרון היינריך)

ועוד....קשה (צילום: שרון היינריך)

בונבון או שוקולה...בונבוניירה (צילום: שרון היינריך)

קרמבו להמונים (צילום: שרון היינריך)

ועוד קרמבו להמונים...מגוון טעמים (צילום: שרון היינריך)

שוקולד בצורת טבלאות במילויים שונים של פרלינה (צילום: שרון היינריך)

פרלינה מצופה שברי פיסטוק (צילום: שרון היינריך)

פרלינה מצופה אגוזים קרוקנטים (צילום: שרון היינריך)

כיתת אמן של שף פטיסייר פייר ארמה, מבריק (צילום: שרון היינריך)

שף פטיסייר ארמה חותם על ספריו (צילום: שרון היינריך)



2 comments:

  1. שרון כל תמונה שצילמת מתארת עולם שלם שנראה נפלא!!!! מקווה שלקחת הביתה, לפחות שיהיה לך לעוד כמה ימים!

    השבמחק

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *