L'ECLAIR DE GENIE עם טילון של אקלר לקיץ 2014

אקלר שהוא טילון שהוא בעצם גלידה, גאון (צילום: שרון היינריך)
הקיץ הגיע לעיר האורות, הסיילים בעיצומם, כפכפי האצבע נשלפים והדוכנים של חולצות המלחים המפוספסות מוקמים להם בכל שוק ושוק. במקביל לקולקציות האופנה הקיציות, גם השף פטיסיירים שלנו נערכו לקיץ 2014 ורקחו במיוחד לכבוד הימים החמים, סדרות מיוחדות של קינוחים המאופיינות בקלילות, בקרירות ובצבעים קיציים. אחד מקינוחי הקיץ המדליקים ביותר שתמצאו היום בפריז הם ה ECLAIR GLACE, כלומר גלידות האקלר של לא אחר מאשר כריסטוף אדם מהבוטיק L'ECLAIR DE GENIE.

אין ספק שהשם של המקום של אדם מחייב, אקלר של גאון. אז הגאון הזה בהחלט מייצר כותרות ומדי פעם מכניס מוצרים חדשים ומעניינים. כך למשל הכניס לבוטיק שמכר בתקופה מסוימת רק אקלרים וטרופים, גם ממרחים מעולים וטבלאות שוקולד מרובעות מעוצבות בסטייל. לאחרונה, ממש לכבודו של קיץ 2014, הכניס אדם לחנויות שלו את גלידות האקלר. מדובר במוצר קונספט שיהיה בחנויות רק למשך חודשי הקיץ ולאחר מכן יעלם, עם בוא הקור הפריזאי.

האקלרים של אדם, אותם תמצאו בבוטיקים שלו כל השנה (צילום: שרון היינריך)

אז מה תוכלו למצוא בקולקציה? 5 סוגים של אריזות בצורת טילון אותן ממלא אדם בגלידה שבתוכה נעוץ אקלר שגם כן ממולא בגלידה, וכל הטוב הזה מצופה בשוקולד ובפצפוצים מסוגים שונים. רעיון פשוט וביצוע מעולה, מביאים לכם קינוח קיץ נהדר שלטעמי הוא אחד הטובים מבין קינוחי קיץ 2014, שעוד אכתוב עליהם בקרוב.

על בסיס הכרותו עם הלקוחות הרבים הפוקדים את הבוטיקים שלו, בחר אדם לאקלר הגלידה חמישה טעמים שונים, כאלה המתאימים לגלידה ויכולים להעביר את הטעמים בצורה טובה גם כשמדובר במוצר קפוא. חובבי השוקולד ישמחו לטעום את אקלר הגלידה שוקולד פרלינה, עם גלידת שוקולד מריר CARAIBE 66%, פרלינה אגוזי לוז וציפוי של שוקולד מריר עם ברס. מדובר במעדן שוקולדי עם עדינות אגוזית, אני חושבת שאין אחד שלא מתחבר לטעמים הללו.

וכך הוא נראה לפני שהוא נטעם, שימו לב לעיצוב ולחשיבה על כל פרט (צילום: שרון היינריך)

הבא בתור הוא אקלר הגלידה קרמל עם חמאה מלוחה, אחד הטעמים המיוחדים ביותר ולדעתי הטוב ביותר בקולקציה. גלידת קרמל, קרם קרמל וכל זה בציפוי שוקולד חלב עם נטיפי קרמל. מעדן מלכים אמיתי, השילוב הזה של מתיקות הקרמל עם המליחות העדינה של החמאה החצי מלוחה מדהים אותי בכל פעם בחדש, ובגלידה השילוב הזה אפילו טוב יותר.

בקולקציה תמצאו גם אקלר גלידה פיסטוק ותות, אקלר גלידה וניל ופקאן ואפילו אקלר סורבה של פסיפלורה ופטל, בציפוי שוקולד לבן עם פצפוצי פטל קריספיים. רק תבחרו עם מה בא לכם לצנן את ימי הקיץ הפריזאיים, שכרגע הם עוד לא בשיאם, אבל כשהשיא מגיע, אין ספק שאקלר גלידה כזה יכול להיות מאוד מנחם.

אחד מקינוחי הקיץ הטובים ביותר השנה (צילום: שרון היינריך)


אז מי מגיע ללקק?

L'ECLAIRE DE GENIE
14 rue Pavee
75004 Paris
פתוח: שני עד שישי 11:00 עד 19:00 ושבת ראשון 10:00 עד 19:30.
מטרו: SAINT PAUL
לתשומת הלב כי קיים סניף נוסף ועוד אחד בקנה (לפרטים יש להכנס לאתר).

קיץ מדליק!
שלכם
שרון

3 תגובות:

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *