PARIS CHEZ SHARON עובר מתיחת פנים וכולנו מתחדשים!

11.12.14 , 21 תגובות

המיל פיי ישאר תמיד סימן ההיכר של הבלוג (צילום: שרון היינריך)
לפני מעל 5 שנים עשיתי חיפוש בגוגל: "איך פותחים בלוג". מצאתי הרבה תשובות, אתם בוודאי מתארים לעצמכם, אבל התחושה שלי משכה לכיוון פתיחת בלוג ב"בלוגר", פלטפורמת הבלוגים של גוגל. עולם הבלוגים היה עבורי חדש לגמרי, שמעתי פה ושם על בלוגים וגם עקבתי אחר כמה מהם, אבל איך מנהלים בלוג? איך מעצבים אותו? איך אגיע למצב שאנשים קוראים אותו? כל אלה סקרנו אותי מאוד ודחפו אותי להתחיל בעשייה. לאט לאט, התחלתי להיחשף לעולם המופלא הזה, עולם בו כל אחד יכול ליצור לעצמו יצירה משלו בכל יום מחדש, ללא מגבלות, ללא תנאים וללא שום צורך בתקציב. רק אני והתשוקות שלי, המאוויים שלי ובהמשך, האני הזה, הפך לאתם ואני.

מעל 5 שנים שאתם, כן כן, כל אחד שקורא את הפוסט הזה, מלמדים אותי מה אתם אוהבים, מה מושך אתכם, מה מרגש אתכם ומה פחות. שנים של למידה מתמדת והתפתחות מדהימה, שנים של תהליכים בהם הכתיבה הפכה לספר "הפטיסרי הטובות בפריז-מדריך לבוטיקי עוגות ומתוקים", המידע הרב שצברתי הפך לסיורים קולינריים מרגשים ובעיקר שנים של המון המון יצירתיות, היכרות עם המוני אנשים נפלאים והנאה מכל רגע. 

אני מאמינה שבלוגר אמיתי הוא כזה המרגיש שהבלוג הוא חלק בלתי נפרד מחייו, כיום אני שמחה להגיד שאני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלי הבלוג. זו העשייה שלי, כיום זו גם העבודה שלי, אבל בעיקר זה המקום שלי לבטא את היצירתיות שאני כל כך אוהבת, את האהבות שלי ואת הרצון שלי להפוך אתכם לשותפים קבועים במסע הפריזאי המתוק הזה.

תתחילו להתרגל ללוק החדש, מתרגשת 

במהלך השנים עבר הבלוג מספר שינויים עיצוביים מינוריים, והוא בעיקר התחדש באופן קבוע בתכנים, בתמונות ובתהליכים שעברתי אני בעצמי ביחד אתכם. לקראת השנה החדשה, ובעיקר לאור ההתפתחות המדהימה שחוויתי השנה, לאחר יציאת הספר והתפתחות הסיורים הקולינריים, החלטתי שמגיע לנו - לכם ולי - להתחדש בבלוג עם לוק חדש!

אז בשיתוף עם המעצבת הגרפית הקוסמת מירב עוזיאל, עיצבנו לכם את הבלוג מחדש. מעכשיו, הבלוג יהיה נגיש יותר, ברור יותר, מחולק לקטגוריות שיאפשרו איתור מתכונים, מידע על סיורים, על הספר ועוד ועוד. אני חייבת להודות שאני ממש ממש מתרגשת, משום שהבייבי הזה, בו השקעתי כל כך הרבה שנים הולך להיות הכי חתיך שיש, כיאה לבלוג פריזאי אמיתי!

עוד מעט ממש זה עולה....

ובנימה מרוגשת זו, מבקשת להתנצל מראש אם תגרם לכם מעט אי נוחות במהלך הגלישה בבלוג בימים הקרובים, ככה זה כשנולד תינוק חדש :-)

מחכה לכם כאן כמו תמיד,
שלכם
שרון


21 תגובות:

  1. אנונימי11/12/14 20:50

    בשעה טובה והצלחה, שאפו.
    טליה ר

    השבמחק
  2. מקסים!!! תתחדשי, הבלוג הפך לנגיש ככ ומאיר עיניים!! פשוט נפלא! מגיע לך את כל הטוב הזה!!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירתי, חשוב לי מאוד לדעת שזה השיג את המטרה :-)

      מחק
  3. זה ממש לא משנה איפה תכתבי, העיקר שתכתבי!
    שיהיב לנו מה לקרוא ולדמיין את הטעם והריח!

    השבמחק
    תשובות
    1. נהדרת את, מחכה לכם שוב :-)

      מחק
  4. בלוג מקסים! המון בהצלחה

    השבמחק
  5. אנונימי14/12/14 12:13

    ברכות! הבלוג, הניוזלטר וגם הספר מהממים.
    אבל הפלטפורמה של הבלוג דורשת רענון וזה הגיע בזמן נכון.

    בהצלחה

    השבמחק
  6. תענוג צרוף לקרוא את הבלוג.
    איזה כייף שיש אותך !!!
    מת להגיע לסיור שלך בפריז.

    השבמחק
    תשובות
    1. המון תודה על הפרגון :-}

      מחק
  7. אנונימי14/12/14 21:14

    מקסים!!!! הכי כיף זה לקרוא ולהרגיש כאילו אני איתך שם!!!המשיכי לעשות חיים
    אורית

    השבמחק
  8. טל ארצי21/12/14 09:30

    מזל טוב!!! מחכה להזדמנות הבאה לטייל שוב ביחד בפריז. חנוכה טעים וחמים.

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירתי, מחכה לכם :-)

      מחק
  9. העיצוב נהדר ומשדר יוקרה פריזאית. את מעוררת השראה!

    השבמחק

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *