מתכונים

3.2.17 5 תגובות

הבלוג מתאר וחוקר לעומק את עולם הפטיסרי והשוקולטרי בפריז, ורק לעתים גם חוטא במתכונים :-)
אותם מתכונים הנם תוצר של קשרים עם שף פטיסיירים מפריז המוכנים לחלוק עמי את סודותיהם, שיתופי פעולה עם בלוגרים עמיתים, ועם קונדיטורים נהדרים מישראל. 


כדי להקל עליכם ריכזתי כאן את כל המתכונים שהתפרסמו בבלוג.






























5 תגובות:

  1. שרון מתוקה
    תתחדשי על האתר המתוק (והמהיר !)
    תודה על המתכונים המתוקים
    בברכת מתיקות רבה

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה יקירי, איזה כיף :-)

      מחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק
  3. האתר מדהים , איך מקבלים את המתכון של טורט התפוחים של פואלין ?

    השבמחק
  4. Thank you for this useful article

    השבמחק

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *